Aardige recensie over Druppy

“Een boek met prachtige kleurrijke plaatjes waarin een wezentje gaat ontdekken wie hij is. Hij maakt veel vriendjes tijdens zijn zoektocht en ontdekt veel nieuwe dingen. … Het leuke is dat je kindje ook alles mee kan ontdekken! Een erg leuk boek … waarin je zelf voor veel interactie met je kind kan zorgen.
Het boekje is dan ook geschikt voor kinderen van 0-6 jaar. Hij is ook leuk voor kinderen die net leren lezen met de korte teksten en vele plaatjes. De allerkleinsten kan je voorlezen, met wat peuters en kleuters kan je van alles zoeken in hetDruppy Cover front[20872] boek en de oudere kinderen kunnen hem zelf lezen.
Zelf ben ik erg enthousiast over het boek. Samen met Daan heb ik hem al gelezen en Daan was vooral overdonderd door alles wat hij overal in het boek zag staan. Het verhaal boeit hem nog niet zo, maar het zoeken van dieren en kleuren vindt hij ontzettend leuk. Ook de zoekplaten achterin het boek zijn favoriet.
Ik vind zelf het verhaal erg mooi en zeker de boodschap die er in zit. Druppy zoekt iemand die hetzelfde is, maar kan die niet vinden. Dit geldt ook voor ons, we vinden niemand die hetzelfde is, want iedereen is anders.
Ik vind het een leuk en leerzaam boekje, wat ons al boel lol heeft opgeleverd.”

Happinessfromme – Mama & Lifestyle blog
Bron: https://happinessfromme.com/recensie/druppy-in-de-wereld-vol-kleuren/