121e verjaardag van de Filipijnse onafhankelijkheidsverklaring

Hoogtepunten van de herdenking van de 121ste verjaardag van de Filipijnse Onafhankelijkheidsverklaring, verzorgd door de Filipijnse ambassade in Den Haag. Met de presentatie van het boek ‘Raak me niet aan’, de vertaling van ‘Noli me tangere’ van Jose Rizal. Het boek dat grote invloed had op de strijd voor onafhankelijkheid …

Highlights of the commemoration of the 121st anniversary of the Philippine declaration of independence. With the presentation of ‘Raak me niet aan!’, the translation of Jose Rizal’s ‘Noli me tangere’. The book that influenced the struggle for independence.

Image may contain: 10 people, people smiling, people standing, text and indoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s