Wie is Druppy?

maandag 30 april 2018

‘Wie ben jij, oranje wezentje?’, vraagt Betsy de vlinder aan een klein, verdwaald figuurtje. Aan het begin van zijn avontuur heeft Druppy nog geen idee. Maar gaandeweg ontdekt hij, met hulp van een bonte stoet dieren, de wondere wereld van kleuren, emoties, vriendschap … en zichzelf.

Druppy weet niet wie en waar hij is als hij wordt gevonden door een vlinder. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar zijn familie. Daarmee begint een avontuurlijke tocht van Druppy, van de polder tot in de tropen. Waarin hij wordt begeleid door Betsy, de hulpvaardige vlinder, en een geheimzinnige en veranderlijke kikker.

Druppy Cover front[20872]Een reis die leidt langs allerlei kleurrijke plaatsen en dieren. Met gevaarlijke momenten en onverwachte ontmoetingen. Aan het einde van zijn avontuur heeft Druppy zichzelf gevonden, als bijzonder wezentje met vele vrienden – uniek, maar niet alleen.

Een prentenboek om voor te lezen en samen te ontdekken. Waarin kinderen kennis maken met de schoonheid en diversiteit van kleuren in de natuur, met de leefwereld van dieren en met emoties en vriendschap tijdens de bewogen reis.

De illustraties zijn gemaakt in een bijzondere stijl, waarin spanning en rust, details en beweging elkaar afwisselen. Het boek is aangevuld met zoekplaten waarmee je zelf aan de slag kunt.

‘Druppy in de wereld vol kleuren’ verschijnt half mei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s